Bil & Diagnos Taxi

taxi@bdgroup.se

HÅLLBARHET

Hållbarhet hos BDGroup: Vårt Åtagande för En Grönare Framtid 

BDGroup strävar inte bara efter att leverera högkvalitativ service inom fordonsvård och reparationer, vi har också en stark och brinnande passion för att främja hållbarhet. Som ledande bilverkstads kedja förstår vi att vår verksamhet har en påverkan på miljön och samhället, och vi tar detta ansvar på största allvar. 

Vår Hållbarhetsvision: 

BDGroup är engagerat i att minska vår ekologiska fotavtryck och samtidigt stärka vår sociala påverkan. Vi strävar efter att vara förebilder inom fordonsbranschen genom att integrera hållbara metoder och initiativ i vår verksamhet. Vår hållbarhetsvision omfattar tre viktiga områden: 

  1. Miljömedvetenhet: Vi arbetar kontinuerligt med att minska vårt koldioxidavtryck genom att effektivisera vår verksamhet och minska avfallet. Vi är dedikerade till att använda miljövänliga material och processer i våra reparationer och service. 
  1. Utveckling av Gröna Alternativ: BDGroup utforskar och investerar i grönare alternativ för fordonsdrift och energi. Vi stöder övergången till elbilar och andra miljövänliga drivsystem för att minska luftföroreningar och beroendet av fossila bränslen. 
  1. Samhällsengagemang: Vi tror på att stödja samhällen där vi är verksamma. BDGroup engagerar sig i sociala projekt och välgörenhetsinitiativ för att göra en positiv inverkan på människors liv. 

Våra Hållbara Tjänster: 

BDGroup erbjuder även hållbara tjänster och produkter till våra kunder, inklusive energieffektiva bildelar och alternativa bränslelösningar. Vi arbetar aktivt med att informera våra kunder om hur de kan minska sin egen miljöpåverkan genom att välja hållbara fordonsalternativ och underhållsstrategier. 

Vi är stolta över att vara en del av lösningen för en grönare framtid och strävar efter att inspirera våra medarbetare, kunder och partners att delta i vårt hållbarhetsåtagande. 

BDGroup är mer än bara en bilverkstads kedja; vi är din partner för en hållbar fordonsvård och en bättre morgondag. Tillsammans arbetar vi mot en grönare och mer hållbar framtid.