Bil & Diagnos Taxi

taxi@bdgroup.se

Lediga jobb

Vill du vara en del av vårt team hos BDgroup – ett snabbväxande företag inom fordonsbranschen? 

BDgroup är stolta över att vara en aktörer inom fordonsverksamheten i Sverige med våra allbilsverkstäder i Tyresö, Nynäshamn, Södertälje, Rosersberg, Kista, Täby och Järfälla samt en auktoriserad VW, SKODA, SEAT fullserviceanläggning i Järfälla. Vårt engagemang och vår passion för att leverera högkvalitativ service har lett oss till framgång och tillväxt. 

Vi söker alltid efter dedikerade och erfarna medarbetare för att förstärka vårt team: 

  • Service Tekniker: Är du en skicklig mekaniker med erfarenhet inom fordonsreparationer? Vi vill ha dig med på vårt team för att leverera service av högsta kvalitet till våra kunder. 
  • Service Rådgivare: Har du en passion för att hjälpa kunder med sina fordonsbehov och en önskan att ge bästa möjliga service? Då kan du vara den vi letar efter. 
  • Skaderådgivare: Har du kunskap inom skadereparationer och kan guida våra kunder genom processen med att få sina fordon i toppskick igen? Ditt arbete är avgörande för våra kunders trygghet. 
  • HVE Tekniker: Är du specialiserad inom högeffektiva drivlinor och elbilar? Vi behöver dina färdigheter och kunskap för att möta den växande efterfrågan på miljövänliga fordon. 

På BDgroup är våra kärnvärden Tillgänglighet, Tillförlitlighet, Trygghet och Omsorg. Vi tror starkt på att om våra medarbetare mår bra och trivs, kommer detta automatiskt att resultera i nöjda och lojala kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa inom ditt område. Vi är ett företag som prioriterar fortbildning och strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller teknologi och branschtrender. 

Varför ska du välja BDgroup: 

  • Möjlighet till Utveckling: Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling. 
  • Stödjande Arbetsmiljö: Vi värnar om våra medarbetares välmående och skapar en inkluderande och stödjande arbetsmiljö. 

Om du är redo att bli en del av BDgroup-familjen och dela vårt engagemang för kvalitet och service, tveka inte att kontakta oss och utforska de spännande möjligheterna som väntar på dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans bygga en framgångsrik framtid. 

 

Skicka ansökan

Vill du söka jobb hos oss?

Maila din ansökan.

 

SPONTANANSÖKAN

Hittar du ingen tjänst som passar dig?

Skicka in en spontan ansökan där du bifogar CV och skriver lite kort om dig själv till: jobb@taxitotal.se